tiistai 17. toukokuuta 2016

WannabeMartta tässä moi!

Olen kovasti innokas alottamaan kaikenlaisia uusia juttuja. Suunnittelen innolla, mutta toteutus saattaa jäädä puolitiehen tai jopa alkamatta. Jotkut asiat tulevat jäädäkseen, niin ihastun etten muusta välitä.

Marttailun maailmaan astuin tämän vuoden alkupuolella, ystäväni houkuttelemana (kovin paljon ei tarvinnut houkutella). Tuumailin, että johan minä tavallaan jo marttailen kun kerta teen näitä ihan arkisia asioita: pesen pyykkiä ja ihmettelen miten saan pihkan irti vaatteesta, säilön talven varalle metsän antimia, paikkailen rikki menneitä housuja, yritän pitää kasvimaan kasvit hengissä ja vieläpä toivon saavani satoa. Ja viimeisimpänä: hurahdan hulluna hortaan! Tästä eivät muut perheenjäsenet vielä ymmärrä iloita, karsastavat viherjuomiani ja voikukannuppuja paistinpannulla. Mutta eikös uusiin makuihin tottuminen vaadi muutamia (kymmeniä) maistelukertoja :)

Kellokosken Marttojen toiminnasta uskon muodostuvan monipuolista, joka tarjoaa jokaiselle jotakin. Pienin askelin, kohti ääretöntä ja sen yli! (lainattu hieman Buzz Lightyearia)

Moikkaillaan kun tavataan!

terveisin Katja


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti